သင္၏လွ်ာ၊ သင္၏ ႏွာေခါင္းႏွင့္ သင့္ ဦးေႏွာက္တို ့ျဖင့္သာ အရသာႏွင့္ အနံ ့အသက္တို ့ကို ခံစားႏိုင္သည္။ သင့္လွ်ာကို ထုတ္ၿပီး မွန္ထဲတြင္ ၾကည့္ပါ။ သင့္လွ်ာေပၚတြင္ အဖုကေလး မ်ားကို ေတြ ့ျမင္ရလိမ့္မည္။ အဖုတစ္ခု ခ်င္း၏ အတြင္းထဲမွာ အလြန္ေသးငယ္ေသာ အဖု ကေလးမ်ား တစ္ဒါဇင္ခန္ ့ ရွိသည္။ ထိုအရသာခံေသာ အဖု ကေလးမ်ားမွ ေနၿပီး အာရံု ေၾကာသို ့ အေၾကာင္းၾကားကာ ထိုမွ တဆင့္ ဦးေႏွာက္သို ့ ပို ့သည္။
သင့္လွ်ာေပၚ၌ အရသာ ၄မ်ိဳး ခံစားႏိုင္ေသာ အဖုကေလးမ်ား ရွိၾကသည္။ ထိုမတူညီေသာ အမ်ိဳးအစားမ်ားသည္ ျခားနားေသာ ေနရာမ်ား၌ တည္ရွိၾကသည္။ လွ်ာအရင္းပိုင္းသည္ အခါးအရသာရွိေသာ အစာကို ခံစားႏိုင္သည္။ သင့္လွ်ာ၏၀ဲ၊ ယာ ေဘးအာနးတို ့သည္ ခ်ဥ္ေသာ အရသာကို ခံစားႏိုင္သည္။ အခ်ိဳႏွင့္ အငန္ အရသာရွိေသာ အစာႏွစ္မ်ိဳးလံုးကို သင့္လွ်ာ၏ ေဘးဘက္ အနားႏွင့္ လွ်ာဖ်ားႏွစ္ေနရာ၌ ခံစားႏိုင္သည္။
ဤသည္မွာ ျမည္းစမ္းျခင္း၏ အစပင္ ျဖစ္သည္။ အထူး စီမံခ်က္ျဖင့္ ျပဳလုပ္ထားေသာ အစားအစာမ်ား၏ ရနံ ့ကို သင့္ႏွာေခါင္း ျဖင့္သာလွ်င္ ခံစားႏိုင္သည္။ အစားအစာ (ဟင္း) အရသာ ေကာင္းမေကာင္းသည္ ထိုဟင္းလ်ာ၏ ရနံ ့သာလွ်င္ အဓိက ျဖစ္သည္။ သင္ အေအးမိ၍ ႏွာေခါင္း ပိတ္ေနပါလွ်င္ ဟင္းရနံ ့ အနည္းငယ္ကိုသာ ရရွိေပေတာ့မည္။
No comments:
Post a Comment