ျမန္မာအမည္ - ျပည္ပန္းညိဳ
အပင္ငယ္မ်ိဳး၊ ရြက္ေပါင္းပင္ ျဖစ္သည္။ ရြက္လႊဲ ထြက္သည္ အပြင့္သည္ ေတာက္ပေသာ အ၀ါေရာင္ ပြင့္သည္။ အသီးမွာ သိးေတာင့္ရွည္မ်ိဳး ျဖစ္သည္။ ျမန္မာႏုိင္ငံ အႏွံ႕အျပားတြင္ ေပါက္ေရာက္သည္။ ဖန္၍ အနည္းငယ္ သက္သည္။ အရြက္ႏုကို ဟင္းခ်ိဳ ခ်က္၍လည္းေကာင္း၊ ေၾကာ္ခ်က္၍လည္းေကာင္း၊ ျပဳတ္၍လည္းေကာင္း စားသံုးႏုိင္သည္။
တစ္ႏွစ္ပတ္လံုး စားသံုးနုိင္သည္။ အရြက္ကို ဟင္းခ်ိဳခ်က္၍ ေသာက္ပါက ေလေရာ၈ါ၊ အစာမေၾကေရာဂါ မ်ားကို ေပ်ာက္ကင္းေစပါသည္။
No comments:
Post a Comment